Αναρτήθηκε από: Holly | Ιουλίου 21, 2009

Πάμε Java τώρα!

Όπως προχωράς, όλο ευθεία. Στα δυο χιλιόμετρα είναι η πηγή με το Java νερό. Ξεκινάς περπατώντας. Ή περπατάς ξεκινώντας. Τη νέα σου σελίδα. Το καινούριο σου κεφάλαιο. Στο δρόμο τραγουδάς, λαχανιάζεις, κλαις, γελάς, αναρωτιέσαι, θαυμάζεις το τοπίο, τρομάζεις με τις αράχνες. Αραχνοϋφαντοι καλά πλεγμένοι φόβοι. Το λαμπρότερο μέλλον πάντοτε θα βασίζεται σε ένα ξεχασμένο παρελθόν. H σοφία της στιγμής. Η στιγμή της σοφίας. Ζέστη, χρώμα, ήλιος, θάλασσα. Stay focused and the rest will come easy. Και το καλοκαίρι συνεχίζεται....

Treasure Island

Advertisements

Responses

 1. Java για τον τζάμπα χρόνο που σπαταλήσε κάποιος στο ξεχασμένο παρελθόν!
  Java γιατί ένας μηχανικός πρέπει να γνωρίζει την αντικειμενοστρέφεια, αλλά προσοχή η αντικεμενοστρέφεια από μόνη της δεν σου επιλύει προβλήματα. Τα πρότυπα λογισμικού είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αντικειμενοστρέφεια αποτελεσματικά, βασισμένος στην πείρα και τις εμπειρίες των τεχνολόγων λογισμικού οι οποίες συσσωρεύονται κατά την πάροδο του χρόνου.
  Έτσι και στην καθημερινή ζωή απαιτείται αντικειμενοστρέφεια.Η πείρα και η εμπειρία που αποκτάται με τα χρόνια και τις καταστάσεις βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων.
  Και τέλος για να συμπληρώσω δίπλα στην όμορφη φράση «Το λαμπρότερο μέλλον πάντοτε θα βασίζεται σε ένα ξεχασμένο παρελθόν» αναφέρω και εγώ τους στίχους του Σεφέρη:
  «Βρήκαμε τη στάχτη. Μένει να ξαναβρούμε τη ζωή
  μας, τώρα που δεν έχουμε πια τίποτα.»


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: