Αναρτήθηκε από: Holly | Σεπτεμβρίου 17, 2010

Το κερασάκι

Αδ3.;\}

Κάπως έτσι ξεκινάει το ποστ. Δυσλειτουργικά. Με κάτι να φταίει και κάτι να μην φταίει ταυτόχρονα, ταυτόχρονα, όπως φωνάζουν οι ξανθιές στο ασανσέρ του ανεκδότου. Αυτός ο Σεπτέμβρης (σεφτέ-μβρης) για κάποιο λόγο δεν μου αρέσει και μου φαίνεται. Κι αυτή η μέρα, αυτή η μέρα, αχ, με είχε στεναχωρήσει χροοοοόνια πριν, αλλά τώρα ok, no worries, είναι αυτό που γράφει ο Αστρής, μεγαλώσαμε, δεν μασάμε, λέμε και «κουλ». Αυτή η μέρα είναι σαν θέμα έκθεσης, δεν είναι; «Σοφία, πίστη, ελπίδα, αγάπη: περιγράψτε με 300 λέξεις το αντίκτυπο που έχουν οι παραπάνω έννοιες στην ζωή του Νεο-Έλληνα (ποιος ήρθε;) ύστερα από την κρίση (κοκομπλόκο)». Όχι, περιγράψτε, σας προκαλώ. Και προκαλώντας, κερδίζεις πολλά. Προσκαλώντας να δεις! Γιατί να μην δεις; Να σου ανάψω και το λαμπάκι. Όταν είναι σβηστό πάντως, σκέφτομαι τις μέρες που στεναχωριόμαστε (μιλάω κυρίως για τα γκομενικά issues, μάι φρέντς) σαν τα χαζά, λες και μπορούμε να αποφύγουμε κατάστασεις, λες και μπορούμε να προβληματιζόμαστε επ´ άπειρον, λες, λες, λέω. Ο χρόνος δεν είναι «για πάντα» κι ο καθένας που βγαίνει από την ζωή μας, βγαίνει, όχι για κάποιο λόγο ούτε γιατί κάθε εμπόδιο για καλό, το μόνο που φαίνεται να ισχύει είναι το «κάθε εμβόλιο για καλό», όλα τα αλλά τα πετάω απλώς στο νερό, αυτό έχω μάθει, ο καθένας λοιπόν που βγαίνει, βγαίνει, βγήκε, φτου που βγήκε, ξεφτου, δεν ξέρω, αλλά δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο, ίσως δεν θέλω κιόλα, μόνο προσπαθώ να προχωράω. Μπροστά. Που αλλού; Πίσω; Τράβα μπρος και μη σε μέλλει η ζωή τι θα σου φέρει. Και περιμένεις μετά… Περιμένεις/αφήνεις/δίνεις περιθώριο (σ)την ζωή να σε εκπλήξει ευχάριστα (Copyright © 2010 Holly. All rights reserved.). Καλό Σουκούυυυυ!

για ένα τι σερτ αδειανό, για έναν κάποιον

Advertisements

Responses

 1. Αυτό είναι ένα ποστ εικόνες. Τι εννοώ εικόνες; Εννοώ ότι κάθε λέξη του μου φέρνει και στο μυαλό μια εικόνα. Χαρακτηριστικά αναφέρω:
  «Δυσλειτουργικά»: Άνοιξη του ’08, 08:40, 4 κοπελιές, ανοίγει την τσάντα η μία και βγάζει ροζ βιβλιαράκι και το δίνει σε μία άλλη, η άλλη το ανοίγει και πέφτει πάνω στη λέξη erection, φτωχά τα αγγλικά της ρωτάει τι σημαίνει και η άλλη με τα πιο φτωχά «ανέγερσις»…
  «λέμε κουλ»: να μην ξανακούσω τη λέξη κουλ με καταλάβατε;; δεν είμαι κουλ ρε φίλε, δεν είμαι. Ποιός σου είπε ότι είμαι;;;
  «Σοφία, πίστη, ελπίδα, αγάπη»: παλιό ες εμ ες που κυκλοφορούσε το Πάσχα «Για τις άγιες μέρες του Πάσχα σου εύχομαι Σοφία, Ελπίδα, Αγάπη και άλλες πολλές που@νιτσες»
  «Να σου ανάψω και το λαμπάκι»: Αν δεις φώς ανέβα;;;

  Πέρα από τις εικόνες, Holly σου στέλνω ακόμα μια φορά μια μεγάλη ασφυκτική αγκαλιά, από αυτές που δεν μπορείς να ξεφύγεις ->|<- , η γραμμούλα η κάθετη στη μέση είσαι εσύ με το κορμί λαμπάδα ;)

 2. Πολύ ωραίο το μπλουζάκι!!!!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: