Αναρτήθηκε από: Creme Brulee | 16 Νοεμβρίου, 2008

Αγαπημένες συνταγές για την κατασκευή σπιτικών βομβών

(από τον Μπέρναρντ Μίκεϋ Ρανκλ)

Η βόμβα Κούπα και Καρρώ

Παίρνετε μια συνηθισμένη τράπουλα από τις παλιές που ήταν από χαρτί, κόβετε όλα τα κόκκινα, κούπες και καρρώ και τα αφήνεται να μουλιάσουν όλη τη νύχτα σα να ‘τανε φασόλια. Καλύτερα βέβαια μουσκεύουν σε οινόπνευμα, αλλά και το νερό της βρύσης κάνει. Παίρνετε ένα μικρό σωληνάκι και βουλώνετε την μια άκρη του. Βάζετε τις μουσκεμένες κούπες και τα καρρώ μέσα στο σωλήνα. Πριν βγουν οι πλαστικές τράπουλες, τα κόκκινα φύλλα τυπώνονταν με μια διαζωτούχα μπογιά, μια χημική σύνθεση που έχει έναν ασταθή αλλά υψηλής ενέργειας δεσμό με άζωτο. Τώρα πια έχετε λίγο νίτρο, και σας χρειάζεται λίγο γλυκερίνη. Μια κρέμα χεριών είναι αρκετή. Βάζετε λίγη κρέμα μέσα στον σωλήνα. Για να ενεργοποιήσετε αυτό το είδος νιτρογλυκερίνης θα χρειαστείτε υπερμαγγανικό κάλιο. Αυτό μπορείτε να το βρείτε σαν αντίδοτο για τα τσιμπήματα εντόμων και φιδιών σ’ οποιοδήποτε κινητό φαρμακείο ή κουτί πρώτων βοηθειών. Προσθέστε μια δόση υπερμαγγανικό κάλιο και βουλώστε την άλλη άκρη του σωλήνα. Ζεστάνετε τον σωλήνα. Καλύτερα βέβαια με μια άμεση φλόγα , αλλά και στο ζεστό σώμα του καλοριφέρ να το ακουμπήσετε φτάνει. Καλυφθείτε!

Η βόμβα Kορν Φλέικς και Νυχτεριδόχεσμα

Η ζάχαρη είναι μια ασταθής χημική σύνθεση που ευχαρίστως οξειδώνεται με το ίδιο πάθος και με τον ίδιο περίπου τρόπο που οξειδώνεται το θειάφι. Σ’ αυτή τη συνταγή, θα έχετε την ζάχαρη για θειάφι. Τα συστατικά που αποτελούν το μπαρούτι είναι θειάφι, άνθρακας και σαλνίτρι. Τα κορν φλέικς ή άλλα παρεμφερή βουτήματα για πρωινό περιέχουν μπόλικη ζάχαρη και άνθρακα. Όσο για το σαλνίτρι (νιτρικό κάλιο) υπάρχει μπόλικο στο νυχτεριδόχεσμα. Αν δεν υπάρχει νυχτεριδόχεσμα διαθέσιμο, βολεύουν και οι κουτσουλιές πουλιών…. Αλέστε τα κορν φλέικς. Ανακατέψτε καλά το νυχτεριδόχεσμα. Την ώρα που θα ανακατεύετε τα κορν φλέικς με το νυχτεριδόχεσμα μην σας ξαφνιάσει το ωραίο χρώμα που παίρνουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κατανοήσετε το βαθύτερο νόημα της τέχνης και της προέλευσης της. Γι’ αυτό το λόγο, αυτή η βόμβα συνίσταται ιδιαίτερα για τεχνοκρίτες και άλλους κριτικούς. Τοποθετείστε το μίγμα σε ένα κουτί κι ανάψτε το. Η βόμβα κορν φλέικς και νυχτεριδόχεσμα μπορεί να μην ισοπεδώνει κτίρια, αλλά πάντως αμολάει μπόλικο καπνό. Σίγουρα δημιουργεί περισσότερο καπνό από ένα πακέτο Κάμελ.

woodpicker


Σχόλια

  1. Το ξέρεις ότι με τεχνικές για crime data mining το post σου θα δώσει False positive ότι έχει τρομοκρατικό περιεχόμενο;;;

    χιχιχιχι

    :)

  2. anti gia trapoula ti allo mporo n xreisimopoioso?

  3. kanei megali ekri3i/

  4. kalo….Exeis kai alles tetoies sydages????caxnv tosi wra kai mono mia exw vrei kanoniki…. :(

  5. έχω…
    αλλά μην είστε ανυπόμονοι :-p

    θα τις γράψω όταν έρθει η ώρα

    καλό καλοκαίρι!

  6. Η βόμβα Τσιγάρο Τουμποφλό και η βόμβα Βαζάκι του Γλυκού;; Ακόμα να έρθει η ώρα; :)

  7. Συμφωνώ με τον boufo…γράψε καμιά καινούργια συνταγή…τις χρειαζόμαστε!!!

  8. ti malakies grafeis…

  9. υ

    υ

    υτ


Σχολιάστε

Kατηγορίες