Αναρτήθηκε από: Χιονάτη | 12 Οκτωβρίου, 2012

Γάλα…ζεστό!

Λίγο to φαγητό στην εστία, λίγο η τροφοδοσία από τις υπερόχες μαμάδες και αυτή την εβδομάδα το μόνο που έφτιαξα ήταν βίδες με κόκκινη σάλτσα! Ήταν πολύ μιάμι (!!!!) αλλά θα τις τιμήσω περισσότερο με δικό τους post μιας κ είναι η πρώτη χρονιά που φτιάξαμε βιδούλες με δικό μας γαλατάκι κ αυγουλάκια στο χυλοπιτάδικο της περιοχής μας (δεν μου έρχεται να πω Λάλα….)!

Όμως δεν έκανα μόνο αυτό! Η εβδομάδα πέρασε νεράκι με πολλά κ ενδιαφέροντα πράγματα!

Αρχικά θα αναφερθώ στο P-Space.
Σύμφωνα με τους εμπνευστές: »
To P-Space είναι ένα hackerspace στην Πάτρα, δηλαδή ένας συλλογικός χώρος στον οποίο μπορούν να συναντηθούν άτομα με κοινά -ή όχι!- ενδιαφέροντα για να δημιουργήσουν και να συνεργαστούν. Είναι ένα ανοιχτό εργαστήριο όπου ο καθένας μπορεί να έρθει και να βρει μια ενθουσιώδη κοινότητα που θέλει να βοηθήσει και βοηθηθεί, ένας χώρος που προωθεί τη συνεργασία και τη δημιουργία.»

Τι πιστεύω εγώ? Είναι πολύ ελπιδοφόρο και αισιόδοξο ειδικά την περίοδο που ζούμε να υπάρχουν παιδιά που κάνουν τέτοιες προσπάθειες!!!

Τι έκανα εγώ στο P – Space? Πήγα μαζί με τους Ceidαδες να δω πως φτιάχνουν μπύρα! Ενδιαφέρον ήταν κ ωραίο!

Οι Ceidάδες πείστηκαν, αγόρασαν τον απαραίτητο εξοπλισμό κ μάλλον αύριο θα γίνει η πρώτη απόπειρα! Τα αποτελέσματα της οποίας θα μάθετε σε ένα μήνα περίπου!

Από τη μπύρα λοιπόν συνέχεια είχε ο οίνος! Το σκ λοιπόν που μας πέρασε είχε Πάτημα! Για κάποιον ήταν πρώτη φορά και για τους υπόλοιπους μια απολαυστική διαδικασία γεμάτη όμορφες αναμνήσεις!!!

Όχι δεν θα πω τι έγινε κάθε ημέρα, αλλά δεν μπορώ να μην σας δείξω την παρακάτω φωτο που έλαβα εγώ και η θρυλική ομάδα του cooking4kings από τη holly.

Μου άρεσε και χθες που την έβλεπα σκεφτόμουν πως καμιά φορά συμβαίνει να στήνεται μια ολόκληρη γέφυρα για να πάει η μια καρδιά να πάρει τη θέση της άλλης και αυτό να γίνεται για καλό κ να προσφέρει ελπίδα και χαρά!

Βέβαια ο δρόμος είναι μακρύς και με πολλά εμπόδια αλλά τουλάχιστον ανοίγεται! Καλή τύχη λοιπόν σε αυτούς που τον ξεκινάνε τώρα!!!

Ήταν όμορφη η εβδομάδα που περάσαμε κυρίως γιατί αντιμετωπίζαμε με θετικό μάτι αυτά που ζούσαμε!

Α, κ να μην ξεχάσω το πρωινό φρέσκο γαλατάκι αντικαταστάθηκε από το ζεστό εβαπορέ που σημαίνει ότι για μένα φθινοπωριάζει!

Ορίστε κ η φωτο από το σημερινό πρωινό που ήταν λίγο βιαστικό μιας κ είχαμε να κάνουμε κ ενδιάμεση στάση!

Πολλά φιλάκια κ ευχές για ένα όμορφο σβκ!


Σχόλια

  1. Αγαπημένη μου Χιονάτη,
    κοίτα να δεις πως είναι,
    σήμερα ειναι απο τις μέρες που ‘ΔΕΝ’, ναι, με κεφαλαία, που αμέσως μόλις τα γράψω αυτά και στα στείλω θα τα ‘χω μετανιώσει, ναι, όλοι μετανιώνουν για πράγματα που έκαναν ή δεν έκαναν, ακόμα (κι αν) δεν το λένε.
    Σήμερα είναι μια μέρα που ακούγεται σαν να μιλάει η καρδιά μου ή μια παράφωνη ιδέα της,
    σήμερα είναι μια μέρα που επικρατεί η πολυτέλεια του φθινοπώρου,
    σήμερα είναι, πολύ απλά, μια μέρα που διάβασα το post σου και με έκανες να χαμογελάσω.
    Πόσο όμορφο το P-Space! Και super υπέροχο το breakfast σου!!! Σαν να δίνει στο σώμα γαλήνη.
    Είμαστε απόλυτα σωματικοί, αυτό μου σφυρίζει τον τελευταίο καιρό κάποιος στο αυτί. Αυτό δεν μπορώ με τίποτα να αγνοήσω. Και δεν θέλω.
    Γράφεις για την φωτογραφία μου, «καμιά φορά συμβαίνει να στήνεται μια ολόκληρη γέφυρα», ναι, καμιά φορά, συμβαίνει κι αυτό.
    Σε ευχαριστώ.


Σχολιάστε

Kατηγορίες