Επανερχόμαστε μετά από πολύ καιρό με μια εύκολη και ωραία συνταγή για σοκολατάκια!!!
Τα υλικά μας:
250 γρ.κρέμα γάλακτος
500 γρ.κουβερτούρα
τεντούρα
ξύσμα πορτοκάλι
κακάο για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Κομματιάζουμε την κουβερτούρα και την βάζουμε σε ένα μπολάκι. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και πριν βράσει την ρίχνουμε στην κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθει καλά το μίγμα. Στην συνέχεια αρωματίζουμε με τεντούρα και ξύσμα πορτοκάλι (ή ότι άλλο μας αρέσει).
Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει και στη συνέχεια πλάθουμε μπαλάκια τα οποία τα παιρνάμε από το κακάο (ή τρούφα ή μπισκότο ή ότι άλλο θέλουμε) και έτοιμα τα σοκολατάκια.
Καλή σας απόλαυση!
Απολαυστικότατα!!!!
By: Αστρής on 26 Φεβρουαρίου, 2013
at 10:16 πμ